Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

divendres, 5 de juny del 2009

Flix al programa "Els matins" de Tv3!!

Fa dies vaig escriure un article que el títol va ser "una carta molt interessant" ; una carta la qual l'escribia una noia de flix al programa "els matins de tv3!!!!!!!!! amb aquesta feia una queixa als mitjans de comunicació sobre el tema que estem vivint a la ribera d'ebre!! aquesta carta va tenir una contesta ràpida per part de tv3 i ens van convidar a qualsevol família afectada pel tema d'Ercros, Inquide o alres empreses que estiguin afectades, a visitar el seu programa i així informar-los.

Després de què si "SI vaig" o si "NO vaig" ja què en un principi va haver molta gent que volia anar-hi i després es tiraven enrera per la por o el respecte que fa anar a la televisió, finalmet tindrem unes representants flixanques amb aquest programa.



Al programa "Els matins" que presenta el Josep Cuní el proper dilluns dia 8, aniran tres dones de Flix per tal de donar a conéixer la problemàtica que està patint Flix i els pobles del voltant.

L'hora que sortiran no ho sé però serà a l'apartat que parlen d'economia. Aquí deixo l'enllaç del programa ja què sempre posen vídeos dels temes tractats als programes que fan.

P.D.: aquesta notícia em baso amb el que m'han dit la gent de flix però no puc confirmar-la ja què no sóc part implicada; per tan aquí ho deixo ben reflexat!!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

confirmat anna ,montse ,dolors i benjamin

Anònim ha dit...

SHA PUNTAT EL SR.BATLLE A LA EXCURSIO A TV3

Anònim ha dit...

NO sóc de Flix però segueixo el tema. Em sembla que tal i com alguns veïns estan enfocant aquest tema, a part de tancar la fàbrica, aconseguiran que el poble quedi divisit i per tant, vençut. Els qui han de donar la cara són els responsables de la fàbrica, que són els qui tanquen després d'haver emmerdat el riu, per exemple, i deixen fora tanta gent. Exigiu que us ensenyin els comptes, a veure si realment no surten! No crec que el batlle tingui res a fer, i menys a la tele.

eva_yam ha dit...

Gràciessssss anònims per la informació!!!!!!!!! ara posaré un article sobre aquest tema!!!!

I al tercer anònim solament dir-te que la teva opinió la respecto però no la comparteixo!!
La posició que dius tu, seria la més còmoda!! quedar-se sentat mentres l'empresa va fent!!!!!

Crec que és moment que la gent estigui unida i que es faci tot el que es pugui per part de tots! tots em refereixo ajuntament, poble, pobles del voltant i tota la gent que viu aquí a la ribera d'ebre! perquè és un problema generalitzat!!!

Molts petonssssssss i gràciesssssssss pels vtres mtges!!

enric ha dit...

Hem de lluitar per que el poble no és divideixi i ho hem de fer movilitzatnos plegats i fent coses junts que surtin més enllà del poble. Una de les formes de fer-ho, es surtin els minuts que puguessim als mitjans de comunicació. S'han fet concentracions, manifestacions, tancaments, entrevistes amb molts polítics, amb programes de televisió...en definitiva tot el que sigui necessari per impedir que s'acomiado als treballadors d'Ercros i qualsevol altra empresa. Lamentablement, Inquide ha tancat definitivament, però han lluitat i al menys dins del dolent, han aconsseguit que l'empresa no és burles d'ells i han tret el màxim que podien treure. Tots tenim molt a fer i cada granet d'arena que hi posem serà molt quan tots s'ajuntin. L'alcalde hi pot fer molt i ho esta fent juntament amb tot l'equip de govern. Evidentment que els diners que és necessiten no estan al seu poder, però una mica de pressió de cadascú pot fer despertar a qui li pertoqui. A l'empresa l'hi hem de demostrar que estem tots junts en aquesta guerra i que tenim tot un poble i tota una comarca al nostre radera. I això ho estem fent a Flix i a la Ribera.
Potser no ho aconsseguirem, però al menys haurem lluitat i no ens haurem limitat a queixar-nos.
Una abraçada !

eva_yam ha dit...

eissssssssssssss tato!! m'agrada el que dius i com ho dius! ho podies dir de moltes maneres però aquesta ha estat la millor!! estic pensant de posar un post amb aquest comentaris ja què hi ha molta gent que no els mira!!

petonetsssssssssss

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats