Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

divendres, 26 de juny del 2009

Michael Jackson ens ha deixat!! 26.06.09

Avui a les 6.30 del matí el primer que sentia era "ha mort Michael Jackson, el rei del pop"!! m'he queda flipada!!!! després han comentat que ha estat per una aturada cardíaca; l'han trobat al seu domicili de Los Angeles inconscient i sense respiració; els serveis mèdics no han pogut fer res per salvar-li la vida.

Tenia 50 anys, cantant, compositor i ballarí; va començar la seva carrera amb 5 anys, amb els Jackson Five, el grup dirigit pel seu pare i format per 4 germans.

Als anys 80 va passar a cantar en solitari i es va convertir en una superestrella!! amb el seu àlbum "Thriller" va coneguir que fos el disc més venut de la història de la música. Durant tota la seva trajectòria ha tingut molts èxits; de fet, buscant vídeos d'ell no sabia quins posar ja què tots tenen el seu gran o petit èxit.

També va ser un personatge polèmic amb la seva vida personal però d'aquesta part no tinc ganes de posar-me a parlar ja què ja tots ho sabem i s'ha parlat molt d'aquest tema i aquestes dies se'n tornarà a parlar; per tant, ara mateix solament vull parlar de la música perquè és l'únic que m'interessa!!

He estat buscant vídeosssss per internet i la veritat es que els hagués posat tots però en té tants que no hagués acabat mai!! jejee

Per mi, un dels millors vídeos d'ell va ser el de "Thriler" del 1.982!! amb aquella època va ser una passada!! em va impressionar la cançó però sobretot el vídeo ja què era molt original!! Tampoc ens podem deixar d'aquest mateix any "billie jean"

Un altre vídeo, del 1.987, que estava molt bé va ser "The Way You Make Me Feel" però aquí ja la cançó era molt guapa! de fet per mi una de les millors!!

També l'any 1.987 està l cançó més bona que ha fet mai, la de "bad" !!amb tots aquests vídeos ens demostrava el seu art pel ball!!

Al 1991 també he trobat aquesta cançó maquíssima "Wil you be there"

I com no, no em podia deixar "dangerous" aquesta és un video d'una versió que va fer de la seva pròpia cançó!! també he trobat un vídeo muntatge de les seves actuacions!!! està molt bé!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats