Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimecres, 10 de juny del 2009

Els treballadors en moviment!!

Ahir els treballadors d'Ercros van convocar una concentració a la plaça d'Església; aquesta es va fer de les 20:00 a les 21:00 on van expressar el seu rebuig a l'expedient de regulació d'ocupació (ERO).
Aquest cop, no hi vaig poder anar però els representants de la meva família si!! i segons em van comentar hi havia moltíssima gent!!


He estat mirant la web de l'ajuntament de Flix i sobre aquest tema diu:


"el president del comitè d'empresa d'Ercros a Flix, Jaume Prunera, va explicar que la companyia ha obert una possible negociació mitjançant prejubilacions, jubilacions parcials i suspensions temporals de contracte. Els sindicats i l'empresa es tornaran a reunir els dies 10, 15 i 16 de juny per continuar les negociacions del pla d'ajust."


Aquest matí quan anava a treballar m'he trobat als treballadors d'ERCROS de Flix estaven fent una concentració al davant de l'entrada de la porteria de camions; no sabia res i pel què m'han explicat al cap d'unes hores és què ahir es va comentar a la plaça l'església d'aquests moviments per part dels treballadors d'Ercros.


Els treballadors i el comité van decidir de fer un acte de protesta davant l'entrada de camions i així no deixar entrar aquests a les instal.lacions de fàbrica; també tinc entés que aquesta tarda els representants del comité de flix faran una tancada.


He estat mirant a la web de l'ajutnament si posava alguan cosa d'aquest tema i diu:


"Tancada a Ercros;
Per la seua banda, els veïns de Flix van tornar a manifestar ahir al vespre el seu desacord amb el pla d'ajust del grup químic d'Ercros amb una concentració silenciosa a la plaça de l'Església.

Avui hi ha prevista una altra reunió negociadora entre els sindicats i la direcció de la companyia, per la qual cosa els membres del comitè d'empresa de la planta de Flix han avançat que es tancaran a la fàbrica. «Mentre dura la negociació ens tancarem a la planta, tal com ja vam fer fa uns dies», ha dit el president del comitè d'empresa d'Ercros, Jaume Prunera.

Els sindicats esperen que en la reunió d'avui l'empresa rebaixi els seus plantejaments i ofereixi la possibilitat de substituir els acomiadaments per prejubilacions i un ERO temporal.

D'altra banda, dijous a la nit tindrà lloc una assemblea de la plataforma veïnal Volem Viure a Flix, que s'ha constituït per defensar els llocs de treball en aquest municipi de la Ribera d'Ebre. Els veïns estan preparant una mobilització per al dia 16 de juny a Barcelona.i altres "


Aquestes notícies de la web de flix les treuen de la web Elpunt.cat que pel que veig aquests son els que més parlen de flix!! ja que hi han molts que no parlen de ntres!!!!!!!!!!




2 comentaris:

Anònim ha dit...

Caldria que els/les que pugin a l'escenari a parlar ho tinguin més clar que la última vegada. És difícil donar suport a una cosa que no saps clarament què vol. Tot grup, entitat, plataforma, suposo que deu tenir un principis clars que són els que fan decidir a les persones si volen o no hi volen pertanyer o donar-hi suport.
I barrejar "viure a Flix" amb centrals nuclears, és esperpèntic, si és que aquest és un dels principis tal i com va sembalr en la darera assemblea.

eva_yam ha dit...

http://volemviureaflix.wordpress.com/

eissssssss anònim la plataforma ha creat aquest bloc i allí podràs llegir els articles de tot el que s'ha parlat i els seus objectius!!

naturalment ningú és perfecte i aquesta entitat està començant i hem d pensar que no es tant fàcil posar-se al davant d'un grup i intentar expressar-se!!

bé, al bloc ho expliquen tot molt bé!! ja et passaràs!

un petonàssssssssss

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats