Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 8 de juny del 2009

"FLIX UN POBLE EN CRISI" Felicitats pel programa!!

Avui a les 10:30 ha estat el gran moment per Flix!! un grup de flixancos juntament amb l'alcalde han anat al programa Els Matins de Tv3 per parlar del gran problema que està patint Flix.

Han parlat molt bé, al final han anat cinc representants flixancos!! l'alcalde de Flix, Pere Muñoz, Dolors Martin, Montse Estela, Benjamin Muñoz i Ana Peral.

Tots han tingut els seus minuts d'intervenció i cadascú ha parlat desde varis punts de vista i així han donant a conéixer amb pocs minuts totes les preocupacions i problemes que estem patint a Flix i als pobles del voltant.

Bé, deixo l'enllaç del vídeo ja què aquest ja ho diu tot!!!!!!

Solament em queda dir .............. FELICITATS A TOTS!!!
Han parlat molt bé i solament de l'esforç que han fet per anar al programa i donar la cara per la gent de flix és motiu de felicitacions! perquè entre tots, aportant el ntre petit gra d'arena podem arribar lluny!!!!!!!!



Un petonàssssssssssss bloc

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats