Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 15 de juny del 2009

Rossi & Lorenzo!!!!! quina passada!!

Si si!!!!!!!!! vaja carreron! les dos últimes voltes d'infart!!!!!!!!! no vegis el que vaig disfrutar!!!! feia temps que no veia un final de carrera així!!

Sempre he estat fan del Rossi però naturalment també dels ntres pilots!! el Lorenzo ja fa temps que ens fa disfrutar amb el seu pilotatge i també m'encanta!!

Ja fa temps estem veient que el lorenzo ha millorat molt i que és l'únic que actualment li pot passar la mà per la cara al Rossi i avui ho ha demostrat!! també està el pedrosa però aquest encara queda lluny per posar-se a l'alçada del Rossi!! li falta l'empenta que té el Lorenzo!!

Si senyor!! vaja carrera de tots dos!!!!!! Avui ha guanyat el Rossi perquè l'experiència s'ha imposat al davant!!!!! però a partir d'avui podrem dir que ja té un senyor rival!!!!!!!!

També he de dir que m'ha encantat les declaracions que han fet tots dos ja què son molt bon pilots i també han demostrat que com a persones també valen molt!! ja què en to moment han demostrat una gran deportivitat dins i fora la pista!!

Aquí deixo el vídeo dels dos útlims minuts de la carrera!! una passada!!!!!!!!!!



Un petonàssssssssssssssss bloc

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats