Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimarts, 9 de juny del 2009

Comiat dels treballadors d'Inquide!!

Aquest dissabte un dels treballadors d'Inquide em va mostrar una foto que havia fet i em va deixar sorpresa ja què era una foto que impactava!! tinc raó?????

Ahir vaig anar expressament a fer 4 fotos perquè no podia deixar passar aquesta ocasió per posar-ho aquí al bloc.

No sé qui va tindre la idea però el/la felicito!!!!!!! és molt original i la veritat és que impacta!! aquests cascs estant posats a l'entrada de porteria de fàbrica d'ERCROS de Flix!! Cada cop que entra algú se'n recorda d'ells i sobretot de com ha anat tota la història!!

Divendres aquesta empresa ja va tancar definitivament a Flix!! En 2 setmanesssssss ha canviat la vida a 33 treballadors!! deu ni do!! és diu ràpid aquesta xifra!!
Bé, solament des d'aquí els hi volia dedicar aquest post amb aquests treballadors que han lluitat tots junts pels seus drets!!!!!!!! molta sort!!!!!!!!
Un petonàssssssssssss bloc!!




SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats