Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 4 de juny del 2009

Plataforma "Volem Viure a Flix"

Avui he vist que la plataforma que s'ha creat a la ntra. població ha creat un bloc per tal d'informar-nos a tots de les reunions que es faran i totes les movilitzacions; aquí deixo l'enllaç al seu bloc.

Un petonàssssssssss bloc!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Acabo de llegir aquest blog, i es lamentable la manera que te de treballar aquest ajuntament. Que es dediquin mes a salvar el poble i no a ser el protagonistes a tots els actes. Quina pena!! Mentres hi hagi tota aquesta gent a l’ajuntament ho tenim clar. Que es fiqui gent treballadora no gent que han trobat un “xollo”. Menos mal que vaig marxar perque ho veia venir, llastima que encara hi tinc familia en una mala situació per culpa de lo bé que fa les coses l’ Ajuntament.
Els haurie de caure la cara de vergonya al veure que el poble s'ensfonsa i no foten res. La paraula que millor els descriu es " VIVIDORS"

Anònim ha dit...

http://losdeinquide.blogspot.com/

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats