Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 7 de juny del 2010

Catifes Flix - Corpus - 06.06.10

Bon dia bloquet!!!!!!!
tinc moltes cosetes per tu però començarem per aquest article!!!!!!!!!!!

Diumenge a les 11 del matí vam sortir a fer la vistia a les catifes flixanques!!!!!!!!! sort que vam sortir avait perquè una mica més i ens quedem sense veure-les!!!!!

Vam fer la ruta per tots els carrers i encara vam veure alguns carrers com treballaven de valetn per acabar-les!!!!! totes maquíssimes!! si hagués detriar-ne alguna no sabria quina dir!!!!!

Morcete em va preguntar si feien algun concurs de catifes i li vaig dir que no almenys ara, no se si antigametn ho han fet mai!!!!!! encara que seria una bona proposta aquesta!!!!!!!!! motivaria molt més als carrers!!!
La llàstima va ser que sobre la una del migdia va començar a ploure!!!!!!! fa ràbia aquest temps perquè un dia tant especial com aquest ens hauria de respectar una mica!!!!!!! perquè tanta feina i tanta il.lusió, en un moment t'ho tiren al terra!!!!!!


Bé, però almenys vam poder gaudir durant uneshoretes de les catifes!!!!!!!!!!! aquí deixo les fotikis que vaig fer!!!!!!! ahhh i també dir què les últimes fotos que he posat son de Marilu i MªJose!!!!! gràciessssssssssssss!!



SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats