Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 17 de juny del 2010

Notícies Flix!!!!!!! A l'agost ja tindrem hotel!!!!!!!!!

Aquests dies em preguntava per aquest hotel flixanco!! segons m'havien comentat fa temps, la seva intenció era obrir-lo al mes de juliol!!!!!!!!!! i avui he llegit aquesta notícia a la web de l'ajuntament!!

A veure si tenim sort i ben aviat l'obren per poder gaudir d'aquestes instal.lacions!!!!!!!!
____________________________________

16.06.2010
L'hotel de quatre estrelles del meandre de Flix vol obrir portes al mes d'agost
Diari de Tarragona
Andreu Caralt

"Els promotors del complex hoteler projectat al meandre de Flix volen obrir portes el proper mes d'agost per aprofitar l'afluència de turistes durant l'estiu. Ahir, l'Ajuntament de Flix aprovà de manera provisional el pla especial del complex i ara només cal el vistiplau definitiu de la Comissió d'Urbanisme.
Els empresaris flixancos Josep Rius i Joan Granero esperen obrir el complex hoteler "Vilar del riu de baix" el proper mes d'agost malgrat que la tramitació del complex s'ha endarrerit uns mesos. Ahir, i després de rebre els informes favorables del Departament de Medi Ambient, l'Ajuntament de Flix aprovà en sessió plenària el pla especial urbanístic del complex de manera provisional. L'expedient es traslladarà ara a la Comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre. Josep Rius mostrava ahir al Diari el desig que tant aviat como sigui possible Urbanisme aprovi definitivament el complex.
El complex hoteler preveu l'adequació d'una antiga granja de 1.400 metres quadrats de superfície per reconvertir-la en un hotel de 4 estrelles, amb 15 habitacions dobles i 6 individuals, i un restaurant per a 100 comensals. A 200 metres de la granja, es rehabilitaran un seguit d'instal·lacions d'ús agrícola per convertir-les en un alberg-restaurant de 65 places. L'alberg disposarà com a espais annexes d'una pista poliesportiva i un punt de connexió amb el riu. Tot plegat s'arrodoneix amb el sanejament i recuperació dels conreus existents, la cessió als gestors de la reserva natural de Sebes de la franja de terrenys a la vora del riu i l'enjardinament de diverses zones al voltant dels equipaments turístics.
Mentrestant, i gràcies a ajuts externs, l'Ajuntament està asfaltant el camí d'accés al complex i hi porta una canonada d'aigua potable. Rius ha lamentat, però, les dificultats per electrificar el complex i ha anunciat que hauran d'utilitzar grups electrògens com a mesura provisional. "

2 comentaris:

Anònim ha dit...

molt be, tu i l'acudit, de 4 estrelles i 50.000 mosques negres ja ja

eva_yam ha dit...

jejeje és el típic acudit que es porta ara a flix!!!!!!

espero que tot això no passi i que tinguin alternatives per evitar aquest problema!!!!!!!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats