Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimarts, 15 de juny del 2010

Navegant pels blocs!!! Foto curiosa!!!


Feia dies que anava entrant al bloc de "vamos de ruta" ja què el dia que nosaltres estàvem fent senderisme al Congost de Fraguerau, ells estaven fent una ruta al nostre davant, sobre la zona del toll de l'ou!!


la casualitat va fer que aquests nois ens trobessin per internet i a sobre, ens van fer una foto mentre estaven als Ventadors, la zona més perillosa !!!!!!! la foto és una passada!!!!!!!!! perquè amb un bon zoom ens veiem perfectament!!!!!!!!!


Deixo l'enllaç que han posat de la seva ruta perquè val la pena veure les fotos que van fer perquè és molt guapa!!!!!!!!

P.D: Aquesta foto és la que ens van fer ells!!!!!!!!! ens veiem perfectes!!!!!! jejeje

4 comentaris:

enric ha dit...

El mon es un mocador!!! Ves per on ens van fer una foto des de l'altre costa de la vall ( per cert amb una càmera molt bona) i dies més tard em troba per internet i em fa el comentari. La foto es espectacular!!!!!

eva_yam ha dit...

siiiiiiiiii la veritat és que aquestes casaulitats sempre fan gràcia perquè no t'ho esperes! qui ens havia de dir que hi havia algu a l'altra muntanya!!!!! que fort!!!!!

això si, em quedo paradíssima de la gent que practica senderisme!!!! a totes les sortides que hem fet sempre ens hem trobat gent!!

un petonàsssssssss

enric ha dit...

però si te'n adones, sempre als llocs més dificils i per tant més bonics, és on ens hem trobat més gent. El que com dius és massa, és que vas per la montanya i sembla que ets l'únic que hi ha per aquells llocs verges i ves per on.....per tot arreu hi surt gent!!
Es una passada això del senderisme!!!

eva_yam ha dit...

jejej si si!! encara me'n recordo al principi de començar a caminar amb tu quan em deies "això de caminar enganxa!!!!!ja ho veuràs!!!"

i ara puc dir "TENS RAÓ!!!!!!"

JEJEJEJEJ és molt bonic perdre's per la natura!!!!!!!! no hi ha paraules!!!!!!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats