Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

divendres, 11 de juny del 2010

Una estona en bici!!!!!!!!!!!! 10.06.10



Ahir vam seguir amb la dinàmica de l'exercici!!!!!!!!!! vam sortir una estona en bicicleta!!!!!!!!

No gaire estona, sobre uan mitja hora!!!!!! però amb això ja estic contenta perquè d'aquesta manera vas fent i no et canses tant!!!!!!!


La veritat és que senta bé sortir una estona a fer algo d'exercici!!!!!!!!! bicileta, badminton, caminar, passejar per la platja!!!!!!! la qüestió és fer alguna coseta que et faci desconnectar del dia rutinari!!!!!!!!!!!!!


Perquè, no se si us passarà a vosaltres però alguna vegada quan parles en tu mateix i et fas la pregunta clau te'n dones compte de moltes coses; per exemple pregunta't:


- que vaig fer la setmana passada??????????????? (no el cap de setmana sinó durant la setmana)


Si no fas res extraordinari sembla com si aquella setmana no hagis fet res!!!!!!!!! és a dir la rutina no t'aporta res de res!!!!!!!!!!!! hem d'anar fent cosetes diferents o que ens omplin per complementar la nostra rutina diària perquè aquesta no val!!!!!! almenys no et fa sentir res!!!!

1 comentari:

alex ha dit...

Tens tota la rao,sembla que tot ho hem de fer el cap de setmana,pero durant la setmana tambe es poden fer cosetes i aixi gaudir mes del dia a dia,aixi que vinga.a posar-se les piles que el temps pasaaa!!!!!!!!!
Timoooooooo.

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats