Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimecres, 9 de juny del 2010

Reflexió d'avui 09.06.10; Una abraçada



Al gener vaig escriure un article que parlava de les abraçades i sobre la seva importància de fer-les!!!!!!!!!

Amb aquest llibre que m'he llegit també parla d'elles i em va fer gràcia ja què feia poc que havia posat l'article i em va fer pensar!!!!!!!

Per tant, avui parlaré d'aquesta reflexió del llibre!!! és molt maca, diu:
____________________________________________________________

MEDITAR ABRAÇATS
(del llibre "Cap a la pau interior")

Abraçar-se és un costum occidental molt bonic, i les persones de l'Est hi volem contribuir afentint-hi la respiració conscient.

Quan agafem un bebè en braços o abracem la nostra mare, el nostre home o el nostre fill, podem provar de respirar de forma conscient tres vegades: experimentarem una felicitat multiplicada per deu.

Si estem distrets i tenim el cap en altres coses, ens abraçarem de forma distreta, sense profunditat, i l'acció no ens reportarà massa satisfacció. Així és que, quan abracem un infant, un amic o el nostre cònjugue, recomano que primer respirem de forma conscient i ens concentrem en el moment present.

Després, en abraçar l'altra persona, respirem de nou tres vegades: l'abraçada ens proporcionarà una felicitat incomparable.

Sentir-se còmode abraçant d'aquesta manera requereix un temps. Si us sentiu un xic buits, proveu a donar copets a l'esquena de l'altra persona per notar que la situació és real. Per aprofitar al màxim aquesta acció, cal que respireu: de sobte, tot esdevindrà ben real. Els dos sentireu que existiu en aquell precís instants, i pot ser una de les millors esperiències de la vostra vida.

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats