Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 7 de juny del 2010

Curiositat Corpus Flix - 06.06.10

Mentre passejàvem pel carrer major vam veure a 4 senyors vestits amb roba antiga, com si anessin disfressats de pagesos!! i un d'ells fins i tot anava descalç!!!!!!


Com és lògic, no els hi vaig preguntar res i no sabia el seu motiu exacte pel qual anaven vestits així!! (em vaig pensar que feien alguna acte dins de la festa del corpus)


Però avui he passat pel bloc de Pere i ho entés tot!!!!!!! anaven vestits de moriscos!!!!!! i ja no solament això, fins i tot han creat un bloc per tal d'explicar-nos les seves aventures!!!!!


Aquest bloc s'anomena Expulsió Moriscos Catalans i pel que he llegit son un grup de gent que han organitzat una baixada pels rius Segre, Cinca i Ebre coincidint amb els 400 anys de la expulsió del Moriscos Catalans.


La veritat és que el bloc és interessant!! t'expliquen detalladament tota la ruta que estant fent!!!!! suposo que ben aviat posaran l'article de la seva estada a Flix!!!!


Us deixo un enllaç del bloquet!!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats