Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimecres, 16 de juny de 2010

Visita La Ribera d'Ebre!!!!!! 16.06.10


Mirant noves webs he tornat a veure aquesta i l'he trobat molt interessant!!!!!!!!

Qui diu que no fem turisme a la ribera d'ebre??????????????

Per cada dia que passa es fa molta més publicitat de les nostres terres i la veritat és que convida a visitar-les!!!!!!!!! estaria bé intentar coneixer més el que tenim al costat de casa ja què tenim moltíssimes coses interessants!!


He entrat a la web de "Espais de la batalla de l'ebre" i aquesta m'ha portat a la web de "Turisme a la Ribera d'Ebre" (totes dues estant molt bé però ara parlaré de la segona)


Les dos ens conviden a fer turisme per tal de conéixer més la història de les nostres terres i sobretot a veure l'encant que tenen!!!!

A la web de fer turisme per la Ribera d'Ebre es centra solament en 4 pobles:
Turisme a Miravet; ens informa de la història del poble i de les cosetes interessant que podem veure, com per exemple:
El Castell islàmic-templer, El poble antic i l’Església vella,La terrissa, artesania del fang i el pas de barca

Turisme a Tivissa; ens informa de la història d'aquest poble i ens indica les coses que podem visitar: El poblat del Castellet de Banyoles,El nucli històric de Tivissa i Senderisme i BTT
Turisme a Riba-Roja d'Ebre; història del poble i llocs interessants:
Practicar la navegació fluvial a l'Ebre, Passió per la pesca, El Museu etnològic, L'ermita romànica de Berrús.
Turisme a Flix; història del poble i llocs interessants per visitar:
El Mas del Director, El mirador del canyissar, La passera del bosc de ribera, L’observatori de les cigonyesDe la informació de Flix solament ens informa de la Reserva Natural de Sebes!!!!
suposo que aquesta ben aviat la canviaran ja què tenim moltes més coses per visitar com per exemple el Refugi Antiaeri, el casc antic, l'església, la barca, .....!!
i més ara quan acabaran de restaurar el castell i els camins del meandre!!!!!! també és curiós que a la pàgina de Miravet remarquen com a punt d'interés el pas de barca i en canvi a la pàgina de Flix, no!!!!!!!

Bé, suposo que son cosetes que aniran modificant!!!!!!!!!!!!!!!

Aquí us deixo aquesta informació!!!!!!!!!! després posaré un article de la web de la batalla de l'ebre ja què està molt bé!!!!!!

Cap comentari:

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com