Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimecres, 16 de juny del 2010

Navegant per les terres de l'ebre!!!


Avui buscant més informació de les nostres terres, he trobat moltes webs interessants!!!!!! moltes d'aquestes ens donen informació dels pobles del nostre voltat i sobretot ens remarquen els llocs més macos per fer turisme!!!!!!!!!


Així que m'he decidit posar un nou apartat al marge dret de totes les webs informatives de les TERRES DE L'EBRE!!!!!!!


Quan tingueu ganes de navegar, mireu-les totes ja què val la pena!!!!!!!!!!!


Aqui deixo una de les que més m'ha agradat!!!!!!!!!!




parla del nostre riu i la presentació de la seva web diu així:


El riu Ebre no solament ha estat una font de riquesa per a l’home, sinó que també ha representat una important via de circulació de pobles i cultures, els vestigis dels quals trobem encara escampats abundosament a banda i banda del riu com un valuós testimoniatge del pas dels nostres avantpassats. I és justament per mitjà de l’estudi minuciós de les restes arqueològiques que s’han conservat fins als nostres dies, que podem arribar a conèixer una llarga etapa de la vida dels diferents grups humans, sobretot pel que fa a aquell període que anomenem prehistòria, o bé com a complement per a l’estudi de la història més recent.
Aquí rau el valor de l’arqueologia* com a patrimoni cultural, llegat dels homes que ens han precedit.

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats