Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimecres, 30 de juny del 2010

Et trobo a faltar!!!!!!!! :( 30.06.10


Avui fa una setmana que ens vas deixar!!!!!!! passa ràpid el temps però interiorment no!!!!!!! sense donar-me'n tot el matí que estic mirant el rellotge i sense voler m'estic fent mal, estic revivint tots els moments dolents i això no m'agrada!!!!
Em venen al cap les teves últimes hores i no hauria de pensar amb tot això!!!!!!!!!! perquè no en treus res positiu!!!!!!!!
Amb aquesta foto estàs maquíssim!!!!!! la teva mirada dolça i sempre disposat a tot!!!!! jejejeje
Cada cop que entro a casa et busco!!!!!!!!!! quan obro la porta espero que vinguis correns a saludar-me perquè sempre ho has fet!!!!!
Entro a la cuina i el primer que busco és la teva aigua i al moment parlo sola i dic "mama, com és que no està l'aigua del dandi???" i automàticament el meu estómac em fa mal i m'entra l'angoixa de saber que no podré contemplar més les teves cosetes!!!!!!!!!
Tot em recorda a tu!!!!!!!! quan camino et busco entre els meus peus, quan menjo penso "això és per tu"!!!!!!!!!
Fa dies que penso que he de canviar el meu xip, començar a recordar-te amb alegria i deixar la tristesa amb un costat però de moment em costa bastant!!!!!!!!







Aquesta foto també m'agrda molt!!!!!!!! morcete i el dandisuelo estant molt macos!!!!!!! aquí feia poquet que els havia presentat!!!!!!!! l'àlex molt ràpidament li va agafar carinyo ja què el dandi és feia estimar!!!!!!!!

Em feia gràcia perquè últimament l'alex li deia "abuelo" jejejeje i fins i tot també li vaig començar a dir jo mateixa ja què estava fet un abuelete!!!!! i sempre quan passejava al dandi li deia "qui t'ha vist i qui et veu ara" jejejeje sempre saltant i correns i mira't ara! jejeje però l'alegria no la va perdre mai!!!!!!!!!

molts petonetsssssssssssssssssssss dandi!!!!!!!!
et trobo a faltar petitet!!!!!!!!







4 comentaris:

Anònim ha dit...

oh ooh oooooh oooooooooh ! vols fer el favor de comença a sintonitzar eva=alex=boda,venga espavilando, tu de ves en quant poses una foto o algo guapet, pero ja,que sino jo m'aburro, ale. la insensible

eva_yam ha dit...

jajajjajaja que passa insensible!!!!! deixa'm desfogar-me!!!!!!! que si no ho faig així se'm queda dins!!!! jejejeej

pos eso!!!!!!!! que avui començo a posar-me les piles!!!!!!

Tens raó!!!!!! i quan una té raó...... se li ha de donar!!!!!!

petonetssssssssss

Anònim ha dit...

Hola Eva, ja em va explicar Marc lo del Dandi i em va saber molt greu. Avui al veure això m'he posat al teu lloc i realment es passa molt malament quan perds a un animalet, i més si t'ha estat fent companyia durant tants anys. Sol puc donar-te ànims i dir-te que intentis quedar-te amb els bons moments. No se perquè però els humans tenim aquesta capacitat de quedar-nos i de valorar més el dolent que el bo. En aquest cas has de fer-ho per tu, per la teva mare i per ell.

Una abraçada.
Cristina.

eva_yam ha dit...

Holessssss cristina!!
gràcies per escriure al bloquet per primer cop!!!!!! m'ha fet gràcia veure un comentari teu ja què no l'esperava!!!

estic d'acord amb tu que la gent ens agrada castigar-nos amb els pensaments negatius!!!! jo intento no fer-ho però de tant en tant em passa!!!

encara que si poso la balança de + o -, em quedo amb tot el positiu!!!!!!! però temps al temps!!

com li deia abans a l'insensible, l'escriure em va molt bé per desfogar-me i treure lo negatiu!!!!!! després ja em sento molt millor i sempre intento star bé!!!!

pos eso!!!!!! vaja filosada! jejejeje
gracietes per escriure!!!!!!!
un petonàssss i fins aviat!!!!!!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats