Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 29 de març del 2010

1ª Trobada de Blocaires!!

Diumenge vam anar morcete and mua a la trobada de blocaires!!!!!!! aquesta inicitiva per part d'Olga la vaig trobar molt bona però ha tingut poca resposta per part de la gent!!! solament vam ser 7 persones, en total 6 blocaires!!!

Vam anar molts pocs blocaires! potser no es va fer gaire publicitat o potser el dia de rams va fer que la gent no s'apuntés o simplement la gent passa del tema de trobades i ja ta!!!!!!!!! hi han moltes possibilitats!!!!!!! però bé, això és el de menys!!


L'important és que la trobada va estar molt bé!!!!! es va decidir anar a l'ermita de Berrús de Riba-Roja d'Ebre ja què la nostra estava agafada.


Feia moltíssims anys que no hi anava i em va encantar!! està super canviada i els figots han invertit amb les instal.lacions!!!!!!!! estava tot ple de barbacoes i taules per poder anar a passar el dia allí amb la família.
Els he de felicitar ja què ho vaig trobar tot molt bé i molt maco!!!!!! les vistes son impressionants ja què pots veure el nostre riu i les terres del voltant!!!!!! apart em va fer gràcia tornar a veure la font d'allí ja què em va recordar la meva infància.


Pos eso!!!!!!!!!! i la resta tot molt bé! molt bona companyia i l'organització perfecta! la Olga es va ocupar de portar-ho tot i no ens va faltar de res i el dia ens va acompanyar ja què feia un solet encantador!!!
la clotxa estava boníssima!! em va fer gràcia perquè el nostre amic blocaire Jesus de lleida no havia provat mai la clotxa i li va agradar molt!! és un menjar típic de les nostres terres i molta gent no el coneix!!!!!!!!!!




5 comentaris:

enric ha dit...

Molt bona crònica de la trobada. La veritat és que el lloc és molt bonic a més d'estar molt ben cuidat. A més,hi va haver molt bon rotllo entre tots, pel que la trobada va estar tot un èxit.

Jesús Escribano ha dit...

Buenooooo, ya he corregido en mi blog y he puesto seis blogs, aunque si nos ponemos tiquismiquis habría que poner siete blogs, ¿cuál falta?
Nuevo concurso en el blog de Eva_yam :)

Unknown ha dit...

No hi vam ser , quina , espererm venir la propera vegada !

una forta abraçada

eva_yam ha dit...

jesusssssssssssss quin és el 7??? najajjaja ara m'he perdut!!!!!!!

a veure si la propera vens Ramon!!!!!!!! això de fer trobades sempre és maco!!!!!!

Jesús Escribano ha dit...

Evaaaaaaaaaaaaaaaa, tu sabes cual es el 7 :)))))

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats