Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimarts, 9 de març del 2010

cosetes de la dança del ventre

La dança oriental és una de les més antigues del món; aquí la coneixem com a la dança del ventre ja què fa referència a la part del cos més important d'aquesta.

Segon he llegit a una d'aquestes webs ho resumeix així:

"aquest ball parla de la mateixa vida, de la dona i de tot el què representa, de la fertilitat, de la seducció. El ventre és la part central del cos i per això la dansa del ventre arrenca de dins, del centre físic i espiritual, té força espiritual.


La música de la dansa del ventre té un component rítmic, que marca la percussió, molt important. El començament de la música és lent per accelerar-se de mica en mica com a expressió de sentiments diversos: alegria, gelosia, tristesa, amor, etc.


Té una estructura bàsica definida que és constant i una vessant d’improvisació d’expressió individual. La ballarina ha de mantenir l’equilibri entre la base tècnica i la seva creativitat."


Deixa't seduir per la magia de la dansa del ventre

http://www.bailongu.com/dansa_del_ventre_cat.html

http://www.aprendedanzaoriental.com/pasosbasicosdanzadelvientre.html

http://www.danzadelvientre.eu/

Vídeo dança del ventre - pas 1

Vídeo dança del ventre - pas 2

1 comentari:

Anònim ha dit...

coneixes d´alguna monitora que faci dansa del ventre??

xavijudo@gmail.com

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats