Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 4 de març del 2010

Una notícia flipant!!!!!!


Tot el matí que sento la notícia per la ràdio!! que fort!!!!!!!!

Un controlador aeri va portar el seu fillet al seu lloc de treball i es va posar a jugar amb ell fins al punt de què deixes al nen jugar amb el sistema de ràdio i així es dirigís als pilots.

Una gravació de 5 minuts es sent la veu del nen!! segons he llegit al periodic.cat diu:

"En la gravació, que té uns cinc minuts de durada, es pot sentir amb claredat la veu del nen, que encara no se sap quina edat té, donant instruccions a un dels pilots perquè s’enlairi i aquest, amb complicitat, li diu: «Ben fet». En tot moment, el nen sembla repetir les instruccions donades pel seu pare. «Això és el que passa quan els nens es queden sense col·legi», li explica entre rialles el controlador suspès al pilot. «Tant de bo jo pogués portar el meu fill a la feina», replica el pilot. Una tempesta de neu havia obligat a tancar diversos col·legis de la zona. Finalment, el nen s’acomiada del pilot amb un «adéu amic» en castellà."

Naturalment la brometa li ha costat cara amb aquest treballador, com diria l'Arturo del GH "a la puta calle"

Bé, deixo l'enllaç a tot l'article ja què val la pena llegir-lo!!


Un petonàssssssss bloquet

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats